keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Loma ohi - arki edessä!

Mummolareissu takana. Miehen isä täytti pyöreitä vuosia ja anoppi oli järkännyt oikein komiat juhlat! :) Nyt on maha täynnä kakkua :P Seuraavan kerran kakkua lokakuun lopulla, kun Saagalla ja Veetillä on synttärit. Jospa saatais isovanhemmat, ainakin toiset, juhlimaan! Hurjaltahan tuo tuntuu, et Saagakin täyttää jo 1-v! Nopeesti menny aika! :)
Tässä pikku juhlijoista kuva:


Ostinpa käsityölehen! Mullahan on sellanen periaate, et lehet luen kirjastossa et itelleni en tilaa kotiin lehtiä. Syyskuun Suuri Käsityö -numero oli niin kiinnostava ja täynnä aivan ihania ohjeita, että oli pakko käydä ostamassa se itelle! Ja se oli vielä 4e halvempi kuin normaalisti. Nyt vaan hankkimaan lankoja, koukkuja, kankaita, vanutäytettä yms. JEEEE! :D Voi että tulee kiva syksy, kun on ideoita mitä toteuttaa. Yksikin ihana "liivimekon" ohje oli, mutta harmiksi siinä pienin koko oli 92cm... No, jos sitä tekis Saagalle valmiiksi jo mekon! Itelleki vois ommella housut ja paidan.

Ja vaihoin vähän huonekalujen paikkaa. Mies on ollu aamu yheksästä asti töissä, tulee tunnin päästä kotiin vasta. No, kävi syömässä iltaruoan mut painu takas töihin. Niin ei ollu miehistä apua huonekalujen siirtoon. Siirsin huonekalut maton päälle ja vedin ne paikasta toiseen, näppärää! :D Ideana oli siis saada olkkariin tietsikkapöytä, ja tieten sille oli sit raivattava tilaa. Tää "ihana" mokkula kun ei toimi ku tässä olkkari-keittiössä. No, ihan hyvä tästä nyt tuli!

Lokakuukin tulee. Toppavaatteet pitäis hankkia. Otolle sain huudettua huutonetistä toppapuvun, Veeti periikin Oton vanhan ja Saagalleki passaa poikien vanha. Itelle vaan pitäis löytää takkia ja kenkää. Siinä sitä hommaa riittää, oonhan minä jo nettikaupat kolunnu lävitte. Miksikä se onkin niin vaikeeta?!? Onko pitkä takki vai lyhyt? Musta vai ruskee? Pitkät kengät vai lyhkäset? Kuka päättäis mun puolesta?? :D Taidanpa alkaakin taas koluamaan nuita nettiputiikkeja... ;)

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Kokeillaas uudestaa, eilennä kirjoittelin,mut en vissii tehny jotain oikein,ku ei sitä näy.
Eli raapustelin siis että minäki raikkosin tuon toppavaatehomman just läpi ja iloisesti yllätyin,kun Nennalle menee ekaa kertaa tasan kaikki Vilmalta,kenkiä myöten = ) Ja Vilmallekkaa ei tarvii ostaa kun toppahousut ja parit isommat hanskat, ekaa kertaa näin hyvä ja lompakkoa hellivä tuuri =))))

Mirjami kirjoitti...

On nää lasten vaatetus-asiat aina niin rasittavia. Minä oon niin pöhlö että ressaan niin kauan et kaikki vaatteet on kasassa! :D Helpommalla pääsis ku ostais kaupasta aina kaikki heti ku ne tulee sinne, mut ei vaan raaski :)
En oo itelle vieläkään löytäny mieleisiä... Täytyy vissiin vaan tilata joku ja tyytyä siihen..!