maanantai 19. syyskuuta 2011

"Näistä tavaroista en luovu"

Meille on kertynyt matkan varrella tiettyjä esineitä ja tavaroita, joista en luovu. Joillakin on ihan tunnearvoa, jotkut vaan ovat niin kauniita tai muuten vaan ihania.


 Yllä olevassa kuvassa on ylhäällä vasemmalla nalle-taulu. Se on ollut seinällä, kun minä itse olen ollut pieni lapsi. Tunnearvoa siis, ja mielestäni kauniskin! Seuraavana on pitsi-lamppu, löysin kerran Prisman ale-myynnistä. Makuuhuoneen koristus. Tyynyn ostin Indiska-kaupasta opiskeluaikoina, saispa joskus tälle tyynylle kaverin! Seuraavana on punainen laulaja-raanu, vai miksikä tuota nyt kutsuisi.. Kirpparilöytö! Ylhäällä oikealla on keijukais-kuvia. Kerran minulla oli seinäkalenteri, josta leikkasin kuvat talteen. Nämä keijukaiskuvat päätyvät ehkä tulevaisuudessa Saagan huoneeseen... Alhaalla vasemmalla Ikean lamppu, saattaa löytyä monen kodista tällaisia, mutta nämä sopivat erittäin hyvin meidän makuuhuoneeseen. Enkeleitä - onko heitä? Tämän hetkinen enkeli-kuoro, lisää kerätään. Jokaisella enkelillä on oma tarinansa. Viimeisenä suojelusenkeli-taulu, lahjana saatu, lastenhuoneen seinällä.


Kukat on ihania! Täytyy heti tunnustaa, että puolet näistä kukista on tekokukkia. :) Helppohoitosia, ei tarvi huolehtia kukkiiko kukka. Nettikaupasta tilasin, halusin violetin sävyisiä. Kuvassa olevat vihreät kasvit ovat oikeita. Olen virkannut kaikille kukille samatyyliset kukkaruukut. Väreinä violetti, pinkki, valkoinen ja vaaleanvihreä. Eipähän tarvinut maksaa maltaita juuri oikeanvärisistä ruukuista, sen kun kaiveli lanka-kätköjä... :) Ja saapahan helposti vaihdettua ruukun väriä, ei tarvi kuin ottaa virkkuukoukku esille!Sitten lopuksi vähän lastenhuoneen sisustuksesta. Itse lastenhuoneen sisustus on vähän vaiheessa, kun sopivan värisiä tavaroita ja esineitä ei meinaa löytyä. Mutta toisaalta on kiva pikku hiljaa etsiä sopivia juttuja! Ylhäällä vasemmalla on nalle-magneetit, jotka tosin on jääkaapin ovessa. Löytyisipä vielä jostain Saagallekin oma, taitaa vaan olla turha haaveillakaan moisesta! Kirpparilöytönä punainen pöytä, vihreät tuolit Ikeasta. Minä pidän kirkkaista väreistä, kun kyseessä on lastenhuone. Jos tilaa olisi enemmän, ostaisin erivärisiä tuoleja lisää. Kirkkaankeltainen olisi makea väri! Ylhäällä oikealla on lasten kansiot. Niihin kerään kaikkea mahdollista: synttärikortit, ensimmäiset postit, muutamia piirustuksia yms. Nimet "kirjoitin" aakkos-tarroilla. Alhaalla vasemmalla ihanat muumi-purkit! Tiimarista löytyi, oli ihan pakko ostaa lastenhuoneen kirjahyllyyn. Toisessa purkissa taitaa olla dominoita, toisessa pikku-juttuja. Lastenhuoneessa on tietenki automatto, poikia kun siellä asustaa. Oikealla nukke, jonka olen saanut lapsena. Vielä ei ole ollut nukella leikkijää, toivottavasti Saagalle kelpaisi. Tähän asti nukke on istunut Saagan hoitopöydällä, kaunis koriste.

3 kommenttia:

eenamaarit kirjoitti...

Ihana idea noi kansiot! Pitääpä ottaa idea muistiin. :)

Mirjami kirjoitti...

On kyllä ihana idea! Mulla itsellänikin on tuollainen kansio, mun äiti siis teki kans tollasia. Sieltä idea juontaa juurensa. Niitä muistoja on hauska katsella jälkeenpäin, aikuisenakin! :)

jossuli kirjoitti...

kivoja kuvia :)