maanantai 5. joulukuuta 2011

*** lisää joulua ***

Vihdoinkin on tullut kunnolla lunta! Toivon niin hartaasti, että kans pysyis maassa eikä sulais enää (monettakohan kertaa) pois!! Muksutki tykkää ulkona peuhata lumella. Niin lumen myötä tuntuu enempi joululta! Joten tämäkin postaus sisältää joulujuttuja :)


Olohuoneen kattoon laitoin roikkumaan oksan, joka löydettiin kerran muksujen kans ulkoa tien penkalta. Siinä on ihania käpyjä! Askartelin tollasia erittäin simppeleitä enkeleitä roikkumaan, ne kivasti kiiltää karkkipaperin ansiosta. Tänään lisäsin sinne roikkumaan enkeli-konvehteja. Ne saadaan sitten syödä jouluaattona vaikka aamupalaksi :)

Muutenkin jouluun kuuluu mun mielestä enkelit ja kynttilät. Kynttilöitä poltetaan ahkerasti, mut vielä pitää olla kynttilät tosi korkeella ettei lapset yletä. Keittiön ikkunaan olen metsästänyt verhoja, ja viikko sitten löysin tollasen ruskean pipari-verhon. Käy paremman puutteessa :) Olohuoneessa onkin sitten yksi jouluinen verhokappa, tuo sydän-kuvioinen. Ja tietty lapsilla suklaa-kalenterit! Mies oli käynyt ostamassa Otolle ja Veetille "salamaviinit" ja Saagalle nalle-kalenterin.


Täytyyhän se myös tonttuja ja poroja olla! Tontut kurkkii ikkunoista ja muistiin merkitsee kuka lahjat ansaitsee! :) Pojat oli tehny kerhossa tuollaiset kynttilät. Ylempi on Oton ja alempi Veetin. Oikeinkin hellyyttäviä tuotoksia <3

Ihanaa ja hauskaa joulun odotusaikaa jokaiselle!

Ei kommentteja: