lauantai 1. lokakuuta 2011

Väsymystä...Ruiskuja siellä ja ruiskuja täällä. Meillä on täällä oikee sivuapteekki! Huhhuh sanon minä. Käytettiin tänään aamulla lapset lääkärillä. Eilen Veetin silmä alko rähmimään ja aattelin, et sillä taitaa olla silmätulehus. Kuitenki sit otettiin kaikki muksut mukaan, kun Saagallakin alko punottamaan silmät. Ja olihan se kyllä hyvä et kaikki käytettiin lääkärillä. Jokaisella oli silmätulehus ja korvatulehus!! Raasut vaan itki hirveenä ku lääkäri tarkisti korvia :(
Mut menihän sitä sitten apteekkiin "hieman" rahaakin! Mut mitäpä ei tekis lastensa eteen! <3 Toivotaan vaan et lääkkeet alkaa vaikuttaa... Meinaan on tää mamma hieman väsynyt viime öitten valvomisesta. Jos nukkuis ens yön (ainakin osan siitä) eri huoneessa korvatulpat korvissa.

Niin. Ei kait sitä muuta tänne kuulu. :D Flunssaa ja tulehuksia. Jospa sitä ite sais säästyä taudeilta...!!! Onneksi huomenna on sunnuntai ja sitten alkaa miehellä kahen päivän vapaa. Jos sillon panostettais äitiin, jotta äiti sais ladata akun täyteen taas seuraavaa viikkoa varten! Toivonko liikoja...??

2 kommenttia:

Mirjami kirjoitti...

Nojoo, tulipa masentavaa tekstiä! :D Elämä on :D

Suvi kirjoitti...

voihan väsymys.. :p tuttua täälläkin, jostain kumman syystä ;)

käyppä tsekkaas mun blogi, siellä on sulle tunnustus :)