perjantai 7. lokakuuta 2011

Virkkuukoukku ja lankaa

Käsillä on kiva tehdä kaikenlaista! Tällä hetkellä virkkaan erilaisia kukkia, jotka ompelen sohvatyynyihin. Toiseen tyynyyn kukat on jo tehty, mutta saa nähdä lisäänkö kukkia vielä tyynyyn. Tämänmoinen tyyny siitä tuli:


Toiseen tyynyyn vielä pitäisi tehdä kukkasia. Tai sitten jätän toisen tyynyn ilman kukkia, en ole vielä päättänyt :D Tuohon tyynyyn onneksi voi lisätä vielä jälkeenpäin lisää kukkia tai ottaa pois. Saa nähdä kuinka kukat kestää lasten rettuutusta ;)

Muitakin käsitöitä voisi alottaa. Sain anopilta hänen äitinsä vanhoja lakanoita. Ihanan retron värisiä! Niistä voisi kehitellä jotain. Ehkä lapsille taas yhdet lakanat, ehkä jopa nukeille lakanoita. Tai yhdestä lakanasta voisi tehdä jopa Saagalle jonkinmoisen tunikan! Pitää vielä kypsytellä ja miettiä mitä niistä tekisin.

Erilaisia pehmoleluja on kiva ommella. Lokakuussa ilmestyvässä Suuri Käsityö -lehdessä pitäisi olla pehmolelu-kaavoja. En ole vielä päässyt lukemaan sitä, onkohan se edes vielä ilmestynyt..? Jos sieltä löytyisi pari pehmolelua, joita pääsisin tekemään! :)


On se kumma kun koko ajan syyhyttää tehdä jotain käsitöitä! ;D

2 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

ihana toi tyyny :)
mäki haluisin opetelle virkkaileen ja tekeen kaikkee kivaa, mut en osaa enkä jaksa harjotella :D

koitappa joskus virkata trikoolangasta (varmaanki pitää olla tosi iso puikkokin?) matto, on tosi kivan näkönen :)
semmosen haluisin tehä :)

Mirjami kirjoitti...

Minä oon ihan pienestä asti tehny käsitöitä, se tulee ihan luonnostaan. Jos olis aikaa enempi ni tekisin vaikka mitä! :)

Juu, tuo on listalla tuo trikoolanka-matto. Ohjeitakin löytyy, kunhan vain saan aikaseksi ja keksin mihin maton laitan :)